ASMENINĖS INFORMACIJOS NAUDOJIMAS

NMA saugo Jūsų mobiliojoje programėlėje pateiktą asmeninę informaciją (vardas, pavardė, valdos Nr., įmonės pavadinimas, buvimo vieta pranešimo formavimo metu) ir ją naudoja Jūsų identifikavimui bei aukščiausios kokybės paslaugų suteikimui. NMA neatskleidžia trečiosioms šalims Jūsų asmens duomenų jokiais kitais atvejais, prieš tai negavę išankstinio Jūsų sutikimo, išskyrus atvejus, kai to reikalauja Lietuvos Respublikos ar Europos Sąjungos teisės aktai. Teisėto duomenų tvarkymo sąlygos nurodytos 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo, ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas), 6 straipsnio 1 dalyje.

NMA neatsako už Jūsų asmens duomenų tvarkymą tretiesiems asmenims priklausančiose interneto svetainėse ar mobiliosiose programėlėse, taip pat ir tais atvejais, kai į jas Jūs patenkate per svetainėje pateiktas nuorodas. Rekomenduojame atskirai susipažinti su kiekvienos Jūsų aplankytos svetainės ar mobiliosios programėlės privatumo sąlygomis.

Jūsų asmens duomenys saugomi vadovaujantis Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu, Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu. Daugiau informacijos:

ATSAKOMYBĖ

Mobiliosios programėlės turinyje gali būti techninių netikslumų ar rašybos klaidų. Apie pastebėtas klaidas ar netikslumus prašome pranešti el. paštu info@nma.lt.

Mobiliosios programėlės turinys gali būti pakeistas, pakoreguotas ar papildytas bet kuriuo metu.

Jūs suprantate ir sutinkate, kad naudodamiesi mobiliąja programėle ar bet kokia joje pateikta informacija prisiimate asmeninę atsakomybę ir riziką. Jūs visada privalote patys imtis deramų saugumo priemonių ir tik Jūs atsakote už galimą žalą, padarytą kompiuterinei ar mobiliai įrangai ir joje saugomai informacijai.

SLAPUKŲ (COOKIES) NAUDOJIMAS

Slapukas – tai trumpa teksto dalis, siunčiama į Jūsų interneto tinklo naršyklę iš interneto svetainės, kurioje lankotės. Slapukai perkeliami į kompiuterį pirmą kartą apsilankius svetainėje. Vėliau slapukai naudojami Jūsų kompiuteriui identifikuoti ir palengvina Jūsų prieigą prie svetainės ar joje pateikiamos informacijos. Nacionalinės mokėjimo agentūros prie Žemės ūkio ministerijos (NMA) interneto svetainėje slapukai naudojami tam, kad būtų išsaugota įvairi informacija, įsiminti atlikti veiksmai (pvz., svetainės kalbos pasirinkimas), renkama apibendrinta svetainės lankomumo statistika. Šių slapukų funkcijų pagalba kitas apsilankymas gali būti paprastesnis, o svetainė Jums naudingesnė.

Detali informacija apie NMA naudojamus slapukus pateikiama šioje lentelėje.

Jūs naršydami NMA svetainėje sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis bei jų įrašymu į Jūsų kompiuterį ar kitą įrenginį. Savo sutikimą bet kada galite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Informaciją, kaip tą padaryti, galite rasti naršyklių pagalbos puslapiuose:

Jeigu nesutinkate, kad į Jūsų kompiuterį ar į kitą įrenginį būtų įrašomi slapukai, galite pakeisti savo interneto naršyklės nustatymus ir išjungti visus slapukus arba įjungti / išjungti juos po vieną. Tačiau atkreipiame dėmesį, kad kai kuriais atvejais tai gali sulėtinti naršymo internete greitį, apriboti tam tikrų interneto svetainės funkcijų veikimą ir kt.

IP ADRESAI

Administruojant „NMA agro“ interneto svetainę, naudojami jos lankytojų kompiuterių IP adresai. IP – tai kompiuterį identifikuojantis unikalus kodas internete. Svetainėje naudojamas „Google“ analizės įrankis „Google Analytics“, kuris renka informaciją apie Jūsų IP adresą, apsilankymo laiką, trukmę, peržiūrėtus vidinius svetainės puslapius ir kt. Slapuko sugeneruota informacija apie Jūsų veiksmus svetainėje naudojama ataskaitoms apie svetainės naudojimo statistiką, asmeniškai neidentifikuojant atskirų lankytojų.

 

ATSAKYMAI Į JŪSŲ KLAUSIMUS

Privatumo politika gali būti atnaujinama, todėl rekomenduojame dažniau apsilankyti šioje skiltyje, kad būtumėte informuoti apie visus pakeitimus. Kilus klausimų dėl šioje skiltyje pateiktos informacijos, maloniai prašome susisiekti su mumis el. paštu info@nma.lt.